JAARLIJKS AED ONDERHOUD

aed onderhoudsovereenkomst, service, contract,

Servicecontract voor AED: Zorg voor Optimale Beschikbaarheid en Veiligheid

Jaarlijks AED Onderhoud: Waarborg de Effectiviteit van Uw Levensreddende Apparatuur

Wanneer het gaat om de veiligheid van uw personeel en klanten, is er geen ruimte voor fouten. Uw AED (Automatische Externe Defibrillator) is te vergelijken met uw blusapparaat: wanneer deze nodig is, moet hij feilloos functioneren. Het jaarlijks onderhoud van uw AED is cruciaal om ervoor te zorgen dat deze altijd gereed is om levens te redden.

Waarom Jaarlijks Onderhoud?

Het onderhouden van uw AED is essentieel. Door regelmatig de batterij en elektroden te vervangen, garandeert u dat uw toestel in topconditie blijft. Dit is vooral belangrijk, omdat een AED op kritieke momenten moet functioneren. Zelfs als u uw AED niet bij ons heeft gekocht of als het een merk is dat wij niet standaard aanbieden, kunt u bij Safety Focus altijd terecht voor professioneel onderhoud en service.

Full Safety Focus Onderhoudsovereenkomst

Met onze Full Safety Focus Onderhoudsovereenkomst zorgt Safety Focus ervoor dat uw AED optimaal blijft functioneren. Dit houdt in dat u gedurende 5 jaar geen onverwachte kosten heeft. U kunt met een gerust hart vertrouwen op uw AED, wetende dat wij de zorg en het onderhoud op ons nemen.

Besparen op Tijd en Kosten

Bent u benieuwd hoeveel tijd en kosten uw organisatie kan besparen met een onderhoudsovereenkomst? Wij komen graag persoonlijk bij u langs om u de mogelijkheden uit te leggen en een offerte op maat te bieden. Uw veiligheid is onze prioriteit, en met een goed onderhouden AED draagt u bij aan een veilige omgeving voor iedereen.

Neem Contact Met Ons Op

Voor meer informatie over onze onderhoudsovereenkomsten en hoe we u kunnen helpen met uw AED, neem vandaag nog contact met ons op!

Terug naar blog